گوشی موبایل سامسونگ GALAXY S22 Ultra ظرفیت 512GB 12GB RAM رنگ شرابی SM-S908E/DS | گارانتی ۱۸ ماهه شرکتی

×
  • ۱۲ گیگابایت حافظه رم
  •  دوربین چهارگانه با رزولوشن ۱۰۸ مگاپیکسل
  • نمایشگر ۶.۸ اینچی
  • باطری ۵۰۰۰ میلی آمپری
  • جنس بدنه از فلز و شیشه
ادامه مطلبShow less
مقایسه0
توضیحات

بررسی سامسونگ گلکسی S22 Ultra

سامسونگ گلکسی S22 Ultra اولین گوشی سامسونگ با ویژگی‌های سری نوت اما در قالب سری S است. این پرچمدار به لطف بهره‌مندی از قلم هوشمند S-Pen قصد دارد تا شیفتگان سری نوت را به سمت خود جلب کند و لقب بهترین گوشی هوشمند را از آن خود کند. قلم S-Pen که دقیقا مشابه نسخه عرضه شده با نوت ۲۰ اولترا است، به رسم گوشی‌های سری نوت درون بدنه گوشی جای می‌گیرد. مجموعه شگفت‌انگیز دوربین نیز شامل یک دوربین تله‌فوتو با زوم ۱۰ برابر، یک دوربین اولتراواید با قابلیت فوکوس خودکار و یک دوربین اصلی با حسگر غول‌پیکر ۱۰۸ مگاپیکسلی است. نمایشگر سامسونگ گلکسی S22 Ultra بیشترین روشنایی را در میان تمام گوشی‌های دنیا ایجاد می‌کند و به جدیدترین چیپست‌های اگزینوس یا کوالکام مجهز شده است. به علاوه، نسخه جدیدی با ظرفیت ۱ ترابایت نیز در دسترس است تا دیگر دغدغه‌ای برای نگهداری از فایل‌های حجیم وجود نداشته باشد.

مشخصات کلی سامسونگ گلکسی S22 Ultra

  • بدنه: ۱۶۳×۷۸×۸.۹ میلی‌متر، شیشه جلویی و پشتی از نوع گوریلا گلس ویکتوس پلاس، فریم آلومینیومی و گواهی IP68
  • نمایشگر: ۶.۸ اینچ از نوع Dyamic AMOLED 2X ۱۲۰ هرتزی با پشتیبانی از HDR10+، رزولوشن ۱۴۴۰×۳۰۸۸ پیکسل، حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیت
  • چیپست: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 با معماری ۴ نانومتری
  • حافظه: ۸ گیگابایت رم با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، ۱۲ گیگابایت رم با ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی، ۱۲ گیگابایت رم با ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی، ۱۲ گیگابایت رم با ۱ ترابایت حافظه داخلی
  • سیستم‌عامل: اندروید ۱۲ با رابط کاربری One UI 4.1
  • دوربین پشتی: واید ۱۰۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار لیزری و لرزشگیر اپتیکال، اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار PDAF، تله فوتو ۳ برابر زوم ۱۰ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار PDAF و لرزشگیر اپتیکال، تله فوتو ۱۰ برابر زوم ۱۰ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار PDAF و لرزشگیر اپتیکال
  • دوربین سلفی: ۴۰ مگاپیکسلی واید با فوکوس خودکار PDAF
  • فیلمبرداری: 8K با نرخ ۲۴ فریم بر ثانیه یا 4K با حداکثر ۶۰ فریم بر ثانیه، لرزشگیر الکترونیک
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ وات و PD 3.0، شارژ سریع ۱۵ وات، شارژ بیسیم معکوس ۴.۵ وات
  • سایر ویژگی‌ها: حسگر اثر انگشت اولتراسونیک زیر صفحه نمایش، NFC، پشتیبانی از Samsung Wireless Dex، پشتیبانی از اتصالات با باند پهن UWB، قلم هوشمند S-Pen با اتصال بلوتوث و تأخیر ۲.۸ میلی‌ثانیه و قابلیت تشخیص زاویه و حرکت

محتویات جعبه سامسونگ گلکسی S22 Ultra

سامسونگ گلکسی S22 Ultra با یک جعبه باریک مشکی رنگ عرضه می‌شود. البته دیگر خبری از شارژر یا لوازم جانبی متعدد نیست و محتویات جعبه این گوشی به یک کابل دو سر USB-C و یک سوزن سیمکارت محدود شده است. برای شارژ این گوشی باید از آداپتور ۲۵ وات یا ۴۵ وات سامسونگ کرد که به صورت جداگانه به فروش می‌رسد.

طراحی سامسونگ گلکسی S22 Ultra

همانطور که انتظار می‌رود، سامسونگ گلکسی S22 Ultra یک گوشی نوت است! شاید بهتر بود سامسونگ پسوند نوت را از نام این گوشی حذف نمی‌کرد زیرا از لحاظ طراحی، همه چیز یادآوری سری افسانه‌ای گلکسی نوت است. لبه‌های تیز به ندرت در سری S دیده می‌شدند اما اس ۲۲ اولترا کاملا مشابه گوشی نوت ۲۰ اولترا است. در واقع با نگاهی به S22 یا S22+ مشخص است که برادران کوچکتر، طراحی گرد سری S را ادامه داده‌اند اما S22 Ultra از همه نظر به آن‌ها متفاوت است.

نمایشگر ۶.۸ اینچی خمیده با روشنایی بی‌همتا، هیچ شباهتی به نسل قبلی یعنی S21 Ultra ندارد. وزن ۲۲۸ گرم برای گوشی در این ابعاد کاملا قابل قبول است. برای مقایسه، آیفون ۱۳ پرومکس ۲۴۵ گرم و شیائومی Mi 11 Ultra ۲۳۴ گرم وزن دارند.

پشت گوشی از جنس شیشه مات است که جلوه‌ی خیره‌کننده‌ای به آن بخشیده است. به طور کلی ۷ رنگ مختلف برای سامسونگ گلکسی S22 Ultra در نظر گرفته شده که ۳ رنگ آن به صورت سفارشی قابل دسترس است. رنگ‌های عادی این گوشی عبارتند از مشکی، سفید، سبز و شرابی. در دست گرفتن گوشی کمی احساس لغزندگی ایجاد می‌کند و استفاده از قاب یا کیس‌های محافظ برای افزایش چسبندگی به دست توصیه می‌شود.

بخش دوربین از ۵ حلقه مجزا تشکیل شده که ۳ حلقه بزرگ و ۲ حلقه کوچک را شامل می‌شوند. شاید این طراحی به شدت یادآور طراحی لنزهای جداگانه آیفون باشد. به خصوص که مشکل اصلی این طراحی یعنی به دام افتادن گرد و غبار در میان لنزها نیز در این گوشی به چشم می‌خورد.

فریم میانی گوشی از جنس Armor Aluminum یا آلومینیوم زرهی ساخته شده که یک آلیاژ اختصاصی مربوط به کمپانی سامسونگ است. سامسونگ ادعا می‌کند این سخت‌ترین آلومینیوم به کار رفته در یک گوشی موبایل است اما در هر صورت نمی‌توان آن را استیل مقایسه کرد.

حسگر تشخیص اثر انگشت در زیر نمایشگر تعبیه شده که این روزها به استاندارد سامسونگ برای گوشی‌های میان‌رده و پرچمدار بدل شده است. دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا و خاموش و روشن نیز در حاشیه راست گوشی قرار گرفته‌اند. در بخش پایین گوشی خشاب سیمکارت، درگاه USB-C، خروجی اسپیکر، میکروفون اصلی و قلم S-Pen به چشم می‌خورد. در بخش بالایی نیز تنها میکروفون دوم گوشی دیده می‌شود. 

 قلم هوشمند S-Pen

این اولین بار است که قلم S-Pen درون یک گوشی سری گلکسی S قرار می‌گیرد و نام آن گلکسی نوت نیست. این قلم دقیقا همان نسخه عرضه شده به همراه گلکسی نوت ۲۰ است و تنها تفاوت آن رنگ‌های آن است. باتری لیتیوم تایتانات سبب شده تا این قلم بتواند به فناوری بلوتوث مجهز باشد. در نتیجه نه فقط برای نوشتن، بلکه از S-Pen می‌توان برای کنترل گوشی از راه دور نیز استفاده کرد. این قلم تأخیر بسیار کمی دارد و نوشتن یا طراحی با آن برای بیشتر کاربران لذت‌بخش خواهد بود.

صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 Ultra

سامسونگ گلکسی S22 Ultra به شاهکار نمایشگر‌های این شرکت مجهز شده که روشنایی خیره‌کننده‌ای را در کنار آخرین فناوری‌های روز از جمله نرخ متغیر نوسازی صفحه، وضوح QHD و پشتیبانی از قلم S-Pen را ارائه می‌کند. این پنل ۶.۸ اینچی در بخش لبه‌ها به صورت منحنی است و یک حفره پانچ‌هول برای بخش دوربین سلفی روی ان در نظر گرفته شده است. سامسونگ ادعا می‌کند بیشینه روشنایی این نمایشگر در برخی از نقاط در زمان نمایش محتوای HDR به ۱۷۵۰ نیت می‌رسد. حداکثر روشنایی در حالت خودکار نیز به ۱۲۰۰ نیت می‌رسد که حقیقتا چشمگیر است.

این نمایشگر به فناوری Vision Booster مجهز شده که با تحلیل تصویر نمایش داده شده و میزان نور تابیده شده به نمایشگر، رنگ‌های آن را تغییر می‌دهد تا بهترین تجربه از نگاه کردن به آن حاصل شود. بازه رنگ DCI-P3 توسط این پنل پشتیبانی می‌شود که سبب ایجاد رنگ‌های طبیعی و دقیق می‌شود. نرخ نوسازی تصویر در این مدل از ۲۴ تا ۱۲۰ هرتز به صورت خودکار تنظیم می شود که سبب کاهش قابل توجه مصرف باتری در استفاده روزمره می‌شود.

باتری گلکسی S22 Ultra

سامسونگ گلکسی S22 Ultra به یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت مجهز شده که نسبت به نسل قبلی ۵۰۰ میلی‌آمپرساعت بیشتر است. در نتیجه جای نگرانی بابت کوچک شدن باتری در اثر جایگیری قلم S-Pen وجود ندارد. با یکبار شارژ کامل این گوشی می‌توان تا ۳۲ ساعت مکالمه کرد یا ۱۷ ساعت وبگردی انجام داد یا ۱۸ ساعت به صورت پیوسته به تماشای ویدئو نشست. با استفاده از آداپتور ۲۵ وات سامسونگ، تنها ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا درصد باتری از ۰ به ۵۰ برسد. شارژ ۰ تا ۱۰۰ نیز ۱ ساعت و ۴ دقیقه طول می‌کشد که عدد قابل قبولی است.

عملکرد سخت‌افزاری سامسونگ گلکسی S22 Ultra

عملکرد سخت‌افزاری سامسونگ گلکسی S22 Ultra خارق‌العاده است. پرچمدار سامسونگ به راحتی از پس اجرای همزمان سنگین‌ترین برنامه‌ها و بازی‌ها بر می‌آید و همه این‌ها به لطف بهره‌مندی از چیپست شگفت‌انگیز اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و ۱۲ گیگابایت رم پرسرعت است. پردازنده ۸ هسته‌ای شامل ۱ هسته با بیشترین قدرت، ۳ هسته با قدرت متوسط و ۴ هسته با راندمان بالاست. این چیپست به مودم 5G و Wi-Fi 6E مجهز شده و از آخرین نسل‌ پردازنده‌های هوش مصنوعی برخوردار است.  پردازنده گرافیکی Adreno 720 نیز به راحتی از پس اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها با بالاترین کیفیت برمی‌آید.

نتایج بنچمارک‌ سامسونگ گلکسی S22 Ultra نیز این ادعا‌ها را ثابت می‌کند و به طور کلی می‌توان گفت این پرچمدار سامسونگ همانطور که انتظار می‌رود، دارای مشخصات یک گوشی رده‌بالا است. به علاوه، در صورت استفاده طولانی مدت نیز می‌توان روی آن حساب باز کرد و داغ شدن گوشی به هیچ عنوان بر عملکرد کلی آن تأثیر منفی نمی‌گذارد.

قلم S-Pen عرضه شده به همراه سامسونگ گلکسی S22 Ultra دارای تأخیر ۲.۸ میلی‌ثانیه‌ای است که در مقایسه با قلمی که به همراه S21 Ultra عرضه می‌شد، بسیار کمتر است. در نتیجه تجربه استفاده از این قلم بسیار شبیه به استفاده از مداد واقعی خواهد بود.

دوربین سامسونگ گلکسی S22 Ultra

دوربین چهارگانه دیگر بخشی از هویت پرچمداران سامسونگ شده است. سامسونگ گلکسی S22 Ultra در بخش پشتی به یک ماژول با ۵ لنز مجهز شده که البته یکی از آن‌ها فاصله‌سنج لیزری است. دوربین اصلی به یک حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز شده و در کنار یک دوربین اولتراواید، دو دوربین تله‌فوتو با زوم‌های ۳ و ۱۰ برابر نیز به چشم می‌خورند. هر دو دوربین تله‌فوتو حسگر‌های ۱۰ مگاپیکسلی دارند و به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده‌اند تا عکاسی یا فیلمبرداری با آن‌ها ساده باشد. دوربین اولتراواید نیز دارای فوکوس خودکار است. کیفیت دوربین‌ها جای هیچ گلایه‌ای باقی نمی‌گذارد و همگی کیفیت راضی‌کننده‌ای دارند.

دوربین سلفی نیز به یک حسگر ۴۰ مگاپیکسلی مجهز شده که با ادغام هر ۴ پیکسل در ۱ پیکسل، تصاویری ۱۰ مگاپیکسلی ذخیره می‌کند. این دوربین به لنز ۲۶ میلی‌متری مجهز است و زاویه دید عریضی دارد.

رنگ عکس‌ها و ویدئوها دقیق و چشمگیر است. عملکرد دوربین در ثبت تصاویر پرتره و تشخیص سوژه و جداکردن آن از پس‌زمینه فوق‌العاده است. تصاویر سلفی نیز کیفیت خیلی خوبی دارند و تصاویر پرتره با دقت بالایی ثبت می‌شوند. بازه دینامیکی تصاویر در تمامی دوربین‌ها وسیع است و تصاویر چشم‌نواز هستند. قابلیت عکاسی در شب یا Night Mode نیز عملکرد بسیار مناسبی دارد و حتی در نور بسیار کم نیز جزئیات بالایی را ثبت می‌کند.

تمامی دوربین‌های سامسونگ گلکسی S22 Ultra قابلیت فیلمبرداری با حداکثر کیفیت 4K و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را دارند که خارق‌العاده است. اگرچه دوربین اصلی می‌تواند یک پله فراتر رود و ویدئوهای 8K نیز ضبط کند. حجم این ویدئوها بالاست اما جزئیات بسیار بیشتری را ثبت می‌کنند.

نتیجه‌گیری نهایی

سامسونگ گلکسی S22 Ultra بهترین انتخاب از میان تمامی محصولات سامسونگ است. کارایی گسترده، عملکرد عالی سخت‌افزار و نرم‌افزار، قلم S-Pen، نمایشگر خیره‌کننده، باتری مناسب و دوربین‌های فوق‌العاده همگی دست به دست هم‌ داده‌اند تا این گوشی از پس برآورده کردن نیاز‌های تمامی کاربران به راحتی برآید. شاید مدل گلکسی Z Fold3 نیز چنین عملکردی را ارائه دهد اما اگر صحبت از کارایی تک تک اجزا باشد، سامسونگ گلکسی S22 Ultra همچنان یکه‌تاز است. وزن کمتر، ابعاد مناسب‌تر و دوربین بهتر از برتری‌های این مدل نسبت به مدل‌ زد فولد است.

سامسونگ گلکسی S22 Ultra شاید نام Note را در اسم خود نداشته باشد، اما تمام ویژگی‌هایی که از بهترین سری گوشی‌های سامسونگ یعنی گلکسی نوت انتظار می‌رود را به همراه دارد.

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
625

مشخصات

تاریخ معرفی
۱۴۰۰/۱۱/۲۰
شبکه
تکنولوژی ارتباطی
5G
بدنه
ابعاد
۱۶۳.۷x۷۷.۹x۸.۹ میلیمتر
وزن
۲۲۸ گرم
جنس بدنه
فلز و شیشه
سیم کارت
تک سیم کارت و دو سیمکارت
مقاومت محیطی
IP68
صفحه نمایش
نوع
Dynamic AMOLED 2X, 120Hz
ابعاد نمایشگر
۶.۸ اینچ
رزولوشن
1440 x 3088 pixel | 500ppi
سخت افزار
سیستم عامل
Android 12
چیپست
پردازنده مرکزی
Exynos
مدل پردازنده
Exynos 2200 (4nm)
مشخصات پردازنده مرکزی
۸هسته‌ای
پردازنده گرافیکی
Xclipse 920
رم
12GB
درگاه کارت حافظه
ندارد
حافظه داخلی
512GB
دوربین اصلی
تعداد لنز
چهارگانه
مشخصات دوربین ها
دوربین واید : 108 MP, f/1.8 | اولتراواید 12 f/2.2 MP | تله فوتو 10 MP f/2.4 | تله فوتو پریسکوپی 10 MP f/4.9
امکانات اضافه
فلش LED | HDR | پانوراما
فیلمبرداری
8K@24fps
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری
8K
دوربین سلفی
تعداد لنز سلفی
تکی
مشخصات دوربین سلفی
40 MP, f/2.2
فیلمبرداری سلفی
4K@60fps
صدا
اسپیکر
استریو
جک ۳.۵ میلیمتری
ندارد
اینترنت و ارتباط
وایرلس
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
بلوتوث
V 5.2
جی پی اس
دارد
ان اف سی
دارد
یو اس بی
Type-C 3.2
پشتیبانی از OTG
دارد
سنسورها
فشار سنج ،سنسور اثرانگشت (زیر صفحه نمایش)، شتابسنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورتی، قطب نما
تشخیص اثر انگشت
دارد
باتری
نوع
لیتیوم-یونی
ظرفیت
۵۰۰۰میلی آمپر
شارژ سریع
دارد
شارژ بی سیم
دارد
تنوع
رنگ
Phantom Black
مدل
SM-S908E/DS
نظرات
بدون نظر

شبکه

تکنولوژی ارتباطی
5G

بدنه

ابعاد
۱۶۳.۷x۷۷.۹x۸.۹ میلیمتر
وزن
۲۲۸ گرم
جنس بدنه
فلز و شیشه
سیم کارت
تک سیم کارت و دو سیمکارت
مقاومت محیطی
IP68

صفحه نمایش

نوع
Dynamic AMOLED 2X, 120Hz
ابعاد نمایشگر
۶.۸ اینچ
رزولوشن
1440 x 3088 pixel | 500ppi

سخت افزار

سیستم عامل
Android 12

چیپست

پردازنده مرکزی
Exynos
مدل پردازنده
Exynos 2200 (4nm)
مشخصات پردازنده مرکزی
۸هسته‌ای
پردازنده گرافیکی
Xclipse 920
رم
12GB
درگاه کارت حافظه
حافظه داخلی
512GB

دوربین اصلی

تعداد لنز
چهارگانه
مشخصات دوربین ها
دوربین واید : 108 MP, f/1.8 | اولتراواید 12 f/2.2 MP | تله فوتو 10 MP f/2.4 | تله فوتو پریسکوپی 10 MP f/4.9
امکانات اضافه
فلش LED | HDR | پانوراما
فیلمبرداری
8K@24fps
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری
8K

دوربین سلفی

تعداد لنز سلفی
تکی
مشخصات دوربین سلفی
40 MP, f/2.2
فیلمبرداری سلفی
4K@60fps

صدا

اسپیکر
استریو
جک ۳.۵ میلیمتری

اینترنت و ارتباط

وایرلس
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
بلوتوث
V 5.2
جی پی اس
ان اف سی
یو اس بی
Type-C 3.2
پشتیبانی از OTG

سنسورها

تشخیص اثر انگشت

باطری

نوع
لیتیوم-یونی
ظرفیت
۵۰۰۰میلی آمپر
شارژ سریع
شارژ بی سیم

تنوع

رنگ
Phantom Black
مدل
SM-S908E/DS

سایر ویژگی‌ها

تاریخ معرفی
۱۴۰۰/۱۱/۲۰

فهرست

مشاوره و راهنمایی

مجله

تنظیمات